Hvem er vi.

 Bendy Trædesign, Granvej 12, Faldsled, 5642 Millinge

SE Nr.: 29363323

Vores webstedsadresse er: http://traedesign.com.

Dataansvarlig: Erling Andersen.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det.

Vi indsamler kun de personoplysninger den enkelte kunde, leverandør eller anden samarbejdspartner videregiver til os og som er nødvendige for vores samarbejde, hvilket typisk kun drejer sig om kontaktoplysninger. De indsamlede oplysningerne bliver brugt internt i virksomheden til for eksempel ordrebehandling, levering og betaling. Oplysningerne bliver kun videregivet til tredjepart i det omfang det er påkrævet for vores drift for eksempel til vores revisor, vores kreditorforsikring eller de offentlige myndigheder.

De indsamlede oplysninger bliver aldrig solgt eller på anden måde videregivet til udenforstående parter.

Hvor vi har indsamlet personoplysninger kan den pågældende person eller organisation henvende sig og få oplyst hvad vi har indsamlet. Det er også muligt at henvende sig og få oplysningerne slettet i det omfang det er teknisk muligt og ikke er i modstrid med vores forpligtigelser i henhold til dansk lovgivning

På vores hjemmeside benytter vi Google Analytics, hvilket betyder at vi og Google indsamler anonyme oplysninger på de brugere der besøger hjemmesiden, hvilket vi bruger til at forbedre vores markedsføring.

Yderligere oplysninger om dine rettigheder kan findes hos Datatilsynet og her er det også mulight at indgive en klage, hvis du ikke mener vi har forvaltet dine oplysninger korrekt.

Vi indsamler oplysninger på henvendelser og ordrer fra kunder, der gemmes indtil disse er ekspederet.

 

Anmod om tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?