Byg en hytte i Stolpelaft!

Byggemetoden “Stolpelaft” har været kendt i Danmark siden Vikingetiden. Metoden går ud på at der rejses lodrette stolper på en top- og bundrem, hvorefter felterne udfyldes med en vandret beklædning. Her har vi fremstillet stolperne med et profileret mønster på de synlige flader, to sider på hjørnestolperne, og en side på midterstolperne. Vi har ligeledes fremstillet en top- og bundrem, og udskåret mønster på de synlige ender. Dette udgør samlet den bærende konstruktion.

Efterfølgende er felterne mellem stolperne beklædt med vandret liggende profilbrædder. Beklædningen er monteret på skelet af brædder og reglar, der er fastgjort til stolper og remme. Dette giver samtidig mulighed for isolering af væggene. Der er her rejst en kipblælke, der skal bære det kommende tag.

Her er vi i gang med at montere taget, der bæres af bjælker der hviler på hhv. toprem og kipbjælke, dette giver en indvendig lofthøjde til kip. Det hele sikres med vindkryds. Højden på bjælkerne giver mulighed for isolering.

Her er taget lagt på, i dette tilfælde IBF tagsten. Indvendig er der lagt et dobbelt gulv der bæres af bundremmen, dette har givet mulighed for isolering.

Her står huset færdig. det er på 18 m2, er isoleret, og opvarmes med en luft/luft varmepumpe. 

Efterfølgende byggede vi et indgangsparti på huset, der tjente som udstillings lokale på Byggecentrum i Middelfart.

Skal dit kommende anneks – havehus – kolonihavehus- eller lignende være i denne stil, så lad os høre nærmere på telefon 4043 8467.

 

Opbygning af rækværk.

Rækværk på balkon under opbygning med vores Stakitprofil Nr. 135

 

Nyt rækværk til terrassen!

Før!

Efter!

Det viste rækværk, omkredser en terrasse på 3 x 10 meter. Alle materialer er trykimprægnerede, og med de viste materialer er prisen kr. 15.000,- med moms. Et stærkt rækværk der vil stå i mange år fremover. Vi har også billigere udgaver end det her viste.

 

Besøg vor udstilling efter aftale på telefon 4043 8467.
Lager: Assensvej 418, Faldsled, 5642 Millinge.

 

Anmod om tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?