Balustre i træ

Balustre i træ, mange modeller, også efter opgave.

Balustre i træ anvendes til opbygning af rækværker ved trapper, balkoner, svalegange, terrasser, og lignende steder. Vores balustre fremstilles af træ i forskellige sorter, og stammer fra fra bæredygtig skovdrift.

Tag kontakt til Bendy Trædesign

For yderligere information, kontakt os på telefon (+45) 40 43 84 67 eller sende en mail til os på info@traedesign.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.

Klik på billederne af produkterne for at se beskrivelser og priser

Baluster nr. 266M Rundstok Malet Ø25 x 910

Baluster Nr. 371 Sporfræset Eg 40 x 40 x 910

Baluster Nr. 144 Sidefræset Fyr

Baluster nr. 144T Sidefræset Fyr Imprægneret

Baluster nr. 198 Fasfræset fyr

Baluster nr. 198T Fasfræset Imprægneret

Baluster nr. 209 Sporfræset Fyr

Baluster nr. 199 Sporfræset fyr

Baluster nr. 199M Sporfræset Hvidmalet

Baluster nr. 199T Sporfræset Imprægneret

Baluster nr. 136 Sporfræset fyr

Baluster nr. 247 Drejet fyr

Baluster nr. 403 Drejet fyr

Baluster nr. 404 Drejet fyr

Baluster nr. 100 Vermont

Baluster nr. 101 Drejet fyr

Baluster nr. 405 Drejet fyr

Baluster nr. 102 Drejet fyr

Baluster nr. 103 Drejet fyr

Baluster nr. 104 Drejet fyr

Baluster nr. 406 Drejet fyr

Baluster nr. 105 Drejet fyr

Baluster nr. 106 Drejet fyr

Baluster 107T Imprægneret

Baluster nr. 107 Drejet fyr

Baluster nr. 107S

Baluster nr. 117 Drejet fyr

Baluster nr. 111 Drejet fyr

Minibaluster Nr. 121 Drejet fyr

Minibaluster Nr. 115 Drejet fyr

Baluster nr. 131 Drejet Gran

Baluster nr. 131R Drejet gran

Baluster nr. 407

Baluster nr. 107MY Mahogni

Balustre i træ.

Drejede balustre.

Balustrene er drejet hele vejen fra top til bund, og hvor vi har mulighed for at tilpasse diameteren i enderne efter kundens ønske, således at der er mulighed for at bore balustren ind i håndliste og bundstok. Drejede balustre fås i flere forskellige længder og dimensioner og mønstre.

Drejede balustre med firkantede ender.

Har et firkantet stykke i begge ender, og hvor den øvrige del er med et drejet mønster. På grund af de firkantede ender er denne type lettere at montere, ikke mindst i forbindelse med vores specielle håndliste system. Den type baluster fås i dimensioner fra 40 x 40 mm op til 85 x 85 mm, og fås i flere forskellige længder.

Firkantede balustre

Er mere enkle og stilrene, og har bort set fra de yderste ender et fræset mønster: Enten i form af kraftigt fasede hjørner – fræsede langsgående spor – eller et sidefræset mønster der danner et enkelt profil.

Imprægnerede balustre

Flere af vore balustre fås også i en imprægneret udgave der er beregnet til udendørs brug. Disse er særdeles velegnede omkring terrasser og lignende steder, hvor man ønsker et mere luftigt og gennemsigtigt stilrent rækværk

Balustrade

En balustrade er en opbygning af en række meget kraftige balustre, hvor der oven på ligger en tilsvarende kraftig håndliste. Balustrader optræder oftest udendørs ved indgange, terrasser, balkoner og lignende steder, men bruges også indendørs i ældre bygninger, som eksempel kan nævnes vandrehallen på Christiansborg. Vi har et godt sortiment af balustre til dette formål, til både ude og inde, og fremstiller dem også gerne i ædle træsorter.

Minibalustre

Er en type balustre der blot er 33 cm. Høje. Disse er velegnede til fremstilling af pynterækværker, for eksempel ved hems og lignende steder.

Balustre efter opgave.

Vi drejer gerne balustre i kopi efter de eksisterende, for eksempel hvis nogle af de gamle balustre er beskadiget, eller man skal have bygget mere til i samme stil. Vi skal blot bruge en af de eksisterende til at køre efter, eller en tegning i fuld størrelse 1:1, – så kan vi dreje nye balustre magen til de gamle.