Hyldeknægte i træ

Hyldeknægte / Udskårne konsoller/ “Snedkerglæder”

Hyldeknægte af træ, er et smukt og dekorativt alternativ til hyldeknægte i andre materialer. Strukturen i træet giver et smukt liv, lige som mønstrene på vores hyldeknægtene, giver en udfordring til dem der har lyst til dekorere disse i forskellige farver.

Klik på billederne af produkterne, for at se beskrivelser og priser

Hyldeknægt nr. 300

Hyldeknægt nr. 301

Hyldeknægt Nr. 302

Hyldeknægt nr. 301-303

Hyldeknægt nr. 302-304

Hyldeknægt nr. 307. C1

Hyldeknægt nr. 308. C2

Hyldeknægt nr. 309. C3

Hyldeknægt nr. 312. C11

Hyldeknægt nr. 313. C21

Hyldeknægt nr. 310. D1

Hyldeknægt Nr. 311 D2

Hjørnefyldning nr. 337 Koncert Lille

Hjørnefyldning nr. 336 Koncert stor

Hjørnrfyldning nr. 232 Sonat lille

Hjørnefyldning nr. 231 Sonat stor

Hjørnefyldning nr. 230 Symfoni lille

Hjørnefyldning nr. 229, Symfoni stor

Hjørnefyldning nr. 297. Snedkerglæde

Hjørnefyldning nr. 298 Snedkerglæde

Hyldeknægte i træ

De fleste af vore hyldeknægte har et nøglehuls øje på bagsiden der gør montering på væggen enkel og nem. Til bæring af mindre hylder har vi flere modeller, og til disse kan fås en ekstra underlægs-plade, der ud over at have en dekorativ virkning, samtidig giver en større bæreflade.

Store hyldeknægte i træ / Konsoller

Disse er velegnede til bæring af tunge hylder, bogkasser, mindre skabe og lignende, lige som de største af dem også er velegnet til at bære bænke der er hængt op på væggen.

Hjørnedekorationer / Snedkerglæder

Er dekorativt udformede emner, der eksempelvis bruges til at udfylde hjørner ved udhæng – mellem stolpe og overligger ved for eksempel indgangspartier – til udsmykning på tørrestativ – til understøtning af lette hylder, for eks. hattehylder finder vore hjørnedekorationer også anvendelse.

Navnet ”Snedkerglæder” stammer fra Sverige, hvor denne form for udsmykning, anvendes både ind- og udvendig på bygninger, tidligere var fremstillingen af Snedkerglæder en meget populær form for hjemmesløjd.

Anvendelse

Ud over funktionen som hyldebærer, fungerer vore hyldeknægte også som dekoration følgende steder: Under loftbjælker – under udhæng – fingeret bæring under kipbjælker – til afstivning af hjørnesamlinger for eksempel på indgangspartier, overdækkede terrasser, pergolaer, og mange andre steder. Vi producerer og flotte balustre i træ, rækværk og mange andre træprodukter.