Træsøjler

Søjler i træ

Søjler til understøtning af: Indgangspartier, balkoner. svalegange, overdækkede terrasser, pergolaer, og mange andre formål.

Tag kontakt til os

Ønsker du at bestille eller høre om vores søjler i træ? Så er du velkommen til at tage kontakt til os på telefon (+45) 40 43 84 67 eller sende os en mail til info@traedesign.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.

 

Klik på billederne af produkterne for at se beskrivelser og priser

Søjle nr. 109 Drejet

Søjle nr. 113 Drejet

Søjle nr. 321 Sporfræset

Søjle nr. 126 Fasfræset

Søjle nr. 124 Fasfræset

Søjle nr. 124T Fasfræset Imprægneret

Søjle nr. 322 Sporfræset

Søjle nr. 127 Drejet

Søjle Nr. 118 Firkant 13 x 13

Søjle nr. 122 Drejet 17 x17

Søjle nr. 375 Eg

Søjle nr. 012 Drejet

Søjle nr. 011 MY Mahogni

Søjler i mahogni.

Søjle nr. 002 Søjle profileret

Søjle nr. 001 Profileret

Søjlebærer nr. 602

Søjler i træ.

Søjler fremstillet i træ, er et smukt alternativ til søjler i andre materialer, da træ let lader sig bearbejde i de ønskede mønstre, og har i tilgift en smuk struktur. Bæreevnen på træsøjler er god, er de særdeles velegnede til understøtning både ude og inde, og er lette at tilpasse på stedet.

 

Opbygning af søjlerne.

De fleste af vore søjler laminerer vi op med en vand- og kogefast lim, dette gør søjlerne stabile, lige som man undgår sprækker og vindrevner, dermed øges modstands dygtigheden over for vejrliget. De træsorter vi anvender er for det meste langsomt voksende nåletræ, men vi fremstiller også i gerne i andre træ sorter, så som mahogni og lignende. Efter ønske fremstiller vi også gerne søjlerne i heltømmer, denne løsning er ind imellem en betingelse på visse fredede bygninger

 

Drejede- og firkantede søjler.

Vi har et fast program i drejede søjler, både drejede i fuld længde, eller med firkantede ender, i flere dimensioner. Vi har et tilsvarende program i firkantede søjler med langsgående fræsede mønstre, ligeledes i dimensioner til forskellige formål. Fælles for disse søjler er, at de produceres i større oplag på et moderne anlæg, hvilket betyder at disse kan produceres til en fornuftig pris.

 

Profilerede søjler.

Den type søjler skærer vi i profil på 1 – 2 – 3 –eller alle fire sider i mønstre efter ønske. Denne form for dekoration har været kendt tilbage til vikingetiden, og bruges stadig meget Sydtyskland – Norge – og Sverige. Ved denne produktions metode, kan vi fremstille søjler i alle ønskede længder.

 

Søjler efter opgave.

Vi fremstiller også gerne søjler efter opgave, både som drejede – fræsede – eller profilerede, og i flere forskellige træsorter. Har De idéen – så udfører vi opgaven.

 

Anvendelse

Indendørs anvendes søjlerne for det meste til understøtning hvor der før har stået en bærende væg, eller i forbindelse med trappe repos. De tyndere søjler anvendes ofte som rumadskillelse, hvor flere sættes i serie, og andre bruger dem til opbygning af himmelseng, hjemme-bar og lignende.

Udvendig anvendes søjlerne under indgangs partier, verandaer, svalegange, pergolaer og carporte m.m.